Contact

Heeft u interesse in een behandeling of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier of stuur een e-mail naar . Ik bel of e-mail u dan zo spoedig mogelijk terug.

Bellen kan ook, op telefoonnummer +31 (0)40 - 400 63 97. Tijdens behandelingen ben ik telefonisch helaas niet bereikbaar. Indien ik niet bereikbaar ben kunt u een voicemailbericht inspreken, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Mijn praktijk is voor mindervaliden toegankelijk.

Openingstijden

Mijn praktijk is enkel na telefonische afspraak geopend. Telefonisch ben ik bereikbaar voor het maken van uw afspraak tussen 09:00 en 17:00. Behandelingen in de avond en op zaterdagochtend zijn mogelijk.

Contactformulier

Uw naam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Onderwerp
Bericht
 

Locatie

De praktijk is gehuisvest in het centrum van Eindhoven, op oud-Philipscomplex STRIJP-S, in het Videolab (OFFICE-S, voorheen gebouw SFJ). Dit complex is uitstekend bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Hieronder staat de benodigde informatie om ons te bereiken.

Te voet (vanaf het station)

  • Loop het station uit aan de stadszijde.
  • Ga direct rechtsaf (over het brede voetpad, de VVV aan de linker hand)
  • Steek het 18-septemberplein over (richting mediamarkt).
  • Blijf de Mathildelaan volgen. U loopt langs het politiebureau en het PSV-stadion.
  • U loopt complex STRIJP-S op. De praktijk bevindt zich in het eerste gebouw aan de linkerkant. (Torenallee 20 / Videolab / Gebouw SFJ, met de rode ingang. Tijdens kantooruren kunt u zich melden bij de receptie; daar zult u doorverwezen worden).

Met de auto


Bij de praktijk is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Wanneer u parkeert op de afgesloten parkeerterreinen (met slagbomen) krijgt u reductie op het reguliere parkeertarief.

Met het OV

Mijn praktijk is te voet bereikbaar vanaf bushalte Glaslaan of vanaf NS-station Strijp-S. Vanaf het Centraal Station neemt u lijnbus 401, 402 of 407 en stapt uit bij halte Glaslaan. Vanuit daar hoeft u enkel de weg nog over te steken.

Contactgegevens

REFLAC-S
Praktijk voor acupunctuur en voetreflex
Torenallee 20 - 4.071
5617BC   EINDHOVEN
+31 (0)40 - 400 63 97