Over mij

Hoe worden mensen beter? Maar misschien nog wel interessanter: waarom worden mensen ziek? Deze vragen heb ik al van jongs af aan. (lees meer)

De praktijk

Tot aan mijn pensionering in december 2020 behandelde ik clienten in mijn eigen praktijk op STRIJP-S. Sindsdien maak ik gebruik van professionele praktijkruimtes van collega's in Eindhoven. (lees meer)

Behandelingen

U kunt bij mij terecht voor voetreflextherapie en acupunctuur, eventueel gecombineerd met voedingsleer. (lees meer)

Corona-maatregelen

In verband met overheidsmaatregelen ben ik niet in de gelegenheid om clienten te behandelen tot minimaal 19 januari 2021. Wilt u al een behandeling inplannen voor na die datum? Neem dan telefonisch contact met mij op via +31 (0)6 - 336 222 33

REFLAC-S

Met een combinatie van acupunctuur en voetreflextherapie zijn veel fysieke en mentale klachten te verhelpen of te verlichten. Van bewegingsklachten en overgangsklachten tot lage rugpijn en stress-gerelateerde klachten. Mijn aanpak is deskundig en betrokken. Aan de behandeling gaat een uitgebreide intake vooraf. Mijn praktijk is gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Ontdek meer over mij, de praktijk, mijn behandelaanbod of vind antwoorden op veel gestelde vragen.

Contactgegevens

REFLAC-S
Praktijk voor acupunctuur en voetreflex
+31 (0)6 - 336 222 33