Over mij

Hoe worden mensen beter? Maar misschien nog wel interessanter: waarom worden mensen ziek? Deze vragen heb ik al van jongs af aan. Zo ontstond mijn belangstelling voor preventieve Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCM). In de praktijk die ik in 2012 oprichtte, zie ik de mensen die ik behandel veranderen. De effectiviteit van deze therapie├źn maakt dat ik me soms afvraag waarom we er niet veel meer mee doen.

Ik neem graag de tijd voor mensen. Van mijn pati├źnten krijg ik terug dat ze die rust erg waarderen. Ik luister goed en ik bespreek vooraf en tijdens de behandeling wat er gebeurt.

Naast de driejarige opleiding voor voetreflextherapie en een vierjarige studie tot acupuncturist heb ik diverse bijscholingen gevolgd op het gebied van onder andere acupunctuur en voedingsleer. Mijn brede interesse maakt dat ik diverse behandelingen kan toepassen en combineren.

Ik ben 64 jaar en ben blij dat ik me na een carrière in het bedrijfsleven nu kan richten op de gezondheid van mensen. Wilt u meer over mij, mijn werkwijze of mijn behandelaanbod weten? Neem dan gerust contact met me op.

Els van Helmondt
REFLAC-S

Contactgegevens

REFLAC-S
Praktijk voor acupunctuur en voetreflex
+31 (0)6 - 336 222 33